TTSO'da Bayramlaşma! Sektörlerin son durumu konuşuldu

Trabzon'da TTSO üyeleri bayramlaşma töreni düzenledi.

TTSO'da Bayramlaşma! Sektörlerin son durumu konuşuldu

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TTSO) Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi. Törende söz alan meclis üyeleri sektörlerinin son durumu ve şehir ekonomisiyle ilgili görüşlerini paylaştı.

TTSO'daki bayramlaşma törenine Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, meclis başkanlık divanı, yönetim kurulu ve meclis üyeleri katıldı. Başkan Hacısalihoğlu, Kurban Bayramının başta iş dünyası olmak üzere tüm ülkemize huzur ve mutluluk getirmesini dileyerek, "İş dünyası olarak ülkemizin gelişmesi için tüm gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Oda olarak yürüttüğümüz projelerimizle şehrimize ve ülkemize katma değer yaratmaya çalışıyoruz. Sizlerden gelen talepleri TOBB vasıtasıyla ilgili bakanlıklara iletiyoruz. Bu taleplerin büyük bölümünün de çözüme kavuştuğunu görmek bize mutluluk veriyor" dedi.

Toplantıda daha sonra TTSO meclis üyeleri söz alarak Trabzon ekonomisi ve sektörlerindeki gelişmelerle ilgili görüşlerini paylaştı.

Akaryakıt, inşaat, turizm, otomotiv, nakliye ve transit taşımacılık, ambalaj ve matbaa, gıda ve toptancılık, mobilya, tekstil, hububat, beyaz eşya, madencilik ve savunma sanayi, enerji, bilişim ve plastik doğrama sektöründen meclis üyeleri, sektörlerindeki güncel durum ve gelişmeler hakkında bilgi verdi, gelecek planlarını aktardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber