TTSO'da 15 Temmuz belgeseli

TTSO'nun Ekim ayı toplantısında 15 Temmuz filmi izlendi.

TTSO'da 15 Temmuz belgeseli
TTSO'da Ekim ayı toplantısı yapıldı. 

Meclis Başkanı M. Şadan Eren’in görevli olarak Antalya YÖREX Fuarı’nda bulunması nedeniyle meclis toplantısını Başkanvekili İbrahim Nalbant yönetti. TOBB tarafından 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle hazırlanan filmin gösterilmesiyle başlayan meclis toplantısında, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, üyelere Ekim ayı faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.
 
“TRABZON’U DIŞA AÇIYORUZ”

Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, “Oda olarak dışa açılmak, dışarıyla irtibatlı olmak, böylece Trabzon’un geleceğini ve ekonomisini daha geniş alana yaymayı amaçlıyoruz. Gerek odamızın yaptığı çalışmalar gerekse diğer ülkelerden gelen davetleri değerlendirerek çeşitli toplantılara katıldık. Endonezya’da çok verimli temaslar yaptık. Ülkenin en kalabalık şehri olan West Java bölgesi ticaret odasıyla geleceğe dönük işbirliği protokolü imzaladık. Ayrıca İzmir’de düzenlenen D8 ülkeleri toplantısına da katılarak Trabzon’daki yatırım fırsatlarını üye ülkelere anlattık” dedi.
 
Toplantıda daha sonra söz alan meclis üyesi Veysel Zekai Bak ise, Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun’la ilgili şirketlere verilen hakları anlattı ve meclis üyelerinden ileride sıkıntı çekmemeleri adına bu kanundan mutlaka yararlanmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber