TTSO Başkanı Hacısalihoğlu'ndan 15 Temmuz mesajı

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu 15 Temmuz'un yıldönümünde mesaj yayınladı.

TTSO Başkanı Hacısalihoğlu'ndan 15 Temmuz mesajı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminin tüm dünyaya Türk milletinin demokrasi ve milli iradeden başka hiçbir seçeneğe boyun eğmeyeceğini bir kez daha gösterdiğini söyledi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Türkiye'nin istiklaline, istikbaline ve milletin iradesine karşı yapılan hain saldırıyı unutmadıklarını ve unutmayacaklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye, 15 Temmuz 2016 gecesi, gücünü sandıktan, yetkisini milletten almayan bir idareyi asla meşru kabul etmeyeceğini, demokrasi ve milletin iradesi dışında bir seçeneğe de boyun eğmeyeceğini göstermiştir. 15 Temmuz hem Türkiye siyaseti, hem de Türkiye ekonomisi için tarihi bir stres testi oldu. Milletin dirayetiyle bu test başarıyla geçildi. Yüce milletimiz, her yaştan, her meslekten ferdiyle ülkemizi karanlığa götürmek isteyenlere karşı tarihi bir mücadele vermiştir. Her zaman demokrasinin, milletin ve devletin yanındayız. 'Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir' ilkesini benimseyerek her şartta demokrasiyi, milli iradeyi savunmaya devam edeceğiz. İş dünyası olarak, demokrasinin, milletimizin ve devletimizin yanındayız. Aynı ruh, aynı inançla çalışmayı sürdürüyoruz. Türkiye'nin dünyanın en büyük ekonomileri arasında yerini almasını ve lider ülke haline gelmesini hep birlikte çalışarak sağlayacağız."

Başkan Hacısalihoğlu, "15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin 6'ncı yıldönümünde demokrasi mücadelesinde hayatını kaybeden kahraman şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyoruz, gazilerimizi minnetle anıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber