TTSO Başkan Hacısalihoğlu: "Hem de ülkemiz ve dünya ekonomisinin normalleşmesi..."

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu'dan yeni yıl mesajı.

TTSO Başkan Hacısalihoğlu: "Hem de ülkemiz ve dünya ekonomisinin normalleşmesi..."

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, iş dünyası olarak 2021 yılını ekonomik toparlanma umuduyla karşıladıklarını belirtti.

Hacısalihoğlu, yazılı açıklamasında, salgın nedeniyle bütün dünya ekonomilerinin zor anlar yaşadığı bir yılın tamamlandığını, yeni yılda aşı ile beraber normalleşme ve küresel daralmanın yavaşlamasının beklendiğini vurguladı.

İş dünyası olarak 2021 yılını ekonomik toparlanma umuduyla karşıladıklarını dile getiren Hacısalihoğlu, şunları kaydetti:

"Her şeye rağmen temkinli ve tedbirli olmaya devam etmeliyiz. Geride bıraktığımız 2020 yılı bize göstermiştir ki salgın gibi hiç beklenmedik çok farklı olaylar ile karşılaşabiliyoruz. Bu nedenle iş dünyası olarak temkinli ve tedbirli olmalıyız. Önce bütün bireyler olarak sağlığımızı korumalıyız. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya devam etmeliyiz. 2021 yılı için küresel ekonomide durgunluğun yavaşlayacağı yönünde beklentiler ön plana çıkmaktadır. Özellikle gelişmiş ülkelerin ekonomilerinin zorlandığı salgın sürecinde Türkiye gibi gelişmekte olan bir çok ülkenin ortaya koyduğu performanslar dünya genelinde takdir toplamıştır. Daha iyi organize olarak 2021 yılında hem kendi ekonomimize hem de ülkemiz ve dünya ekonomisinin normalleşmesine katkımızı koymaya devam edeceğiz."

Hacısalihoğlu, özellikle üretime, istihdama ve ihracata odaklanarak ekonominin çarklarını döndüren iş dünyasının bütün çalışanlarına, Türk milletine ve insanlığa yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler