TTSO Akdeniz Turizm Forumu'nda

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, MEDITOUR'a katıldı.

TTSO  Akdeniz Turizm Forumu'nda

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, 7. Akdeniz Turizm Forumu (MEDITOUR)'a katıldı. 

Akdeniz Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği’nin (ASCAME) etkinliği olarak Mersin'de düzenlenen 7. Akdeniz Turizm Forumu'nda TTSO da stant açarak kentin tarihi ve turistik özelliklerini katılımcılara tanıttı. Etkinlikte TTSO’yu temsilen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkut Çelebi ile yönetim kurulu üyesi Özcan İlarslan yer aldı.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ile İspanya’nın Malaga Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle 28-30 Eylül 2016 tarihleri arasında düzenlenen forum, bu yıl “Akdeniz’in Yükselen Destinasyonları – Yükselen Destinasyon olarak Akdeniz” temasıyla yapıldı. Forumun açılışına, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Akdeniz Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (ASCAME) Yönetim Kurulu Başkanı Jeronimo Perez Casero, Akdeniz Kurvaziyer Limanlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Kristijan Pavic, Dünya Oteller ve Restoranlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ghassan Aidi, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy başta olmak üzere turizmciler ile ticaret ve sanayi odaları temsilcileri katıldı.
 
TTSO ayrıca, CNR EXPO Yenişehir Fuar Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte de açtığı stand ile Trabzon’un tarihi ve turistik yönleri yerli ve yabancı turizmci ve oda temsilcilerine tanıtıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber