TSYD Trabzon'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü organizasyonu

 Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi 10 Ocak nedeniyle organizasyon düzenledi.

TSYD Trabzon'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü organizasyonu

 Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi organizasyonuyla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde, spor muhabirleri bir araya geldi.
Mercan Restorant'ta düzenlenen kahvaltıda, Trabzon'da görev yapan spor gazetecileri buluştu. 
TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Selçuk Kılıç, "Bugün, 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü. 1961 yılında gazetecilerin sendikal haklarını elde ettiği gün. O dönemde bir bayram olarak kutlanmaya başlanmış ama bugün 60 yıl sonra gelinen noktada bu sendikal hakların hemen hemen hiçbiri kalmamış, sendikalı gazeteci sayısı da yok denecek kadar az. Bir bayram havasında değil, buruk bir şekilde maalesef bugünü yaşıyoruz. Sektörün büyük sorunları var. Umarım ilerleyen dönemde her şey güzel olur." dedi.
Kılıç, Trabzonspor'u takip eden gazetecilerin bir kentin en yüce değerini takip ettiğini de anlatarak, "Trabzonspor bu yıl şampiyon olursa, bu gazeteci kadrosu da tarihte yerini alacaktır. Hepimiz bu sorumluluğumuz bilinciyle de hareket etmeliyiz. Ben tekrar herkesin gününü kutluyorum. Aramızdan ayrılanları da rahmetle anıyorum." şeklinde konuştu.
Kahvaltıya TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu ile Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şemsetdin Hancı da çelenk gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber