TSİAD'dan Başkan Genç'e ziyaret

Trabzon SİAD’dan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e ziyaret.

TSİAD'dan Başkan Genç'e ziyaret

Trabzon Sanayici İş Adamları Derneği (TSİAD) Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i ziyaret etti.

Başkan Sırrı Eren ve yönetim kurulu üyeleri Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret ederek bir süre görüştü.

Genç’i yeniden seçilmesinden dolayı kutlayan başkan Sırrı Eren “Sayın belediye başkanımızı mahalli idareler seçimindeki başarısından dolayı kutluyoruz. Ayrıca derneğimiz genel kuruluna katılımından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sayın Genç sivil toplum ile diyalog halinde olan ve bizlerin çok üzerinde durduğu şehri ortak akılla yönetme olgusuna açık bir insan. Yeni dönemde kendilerine ve yeni seçilen meclis üyelerine başarılar diliyoruz. Bizler de kent sorunlarına katkı verme adına her zaman yanlarındayız.” şeklinde konuştu.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de TrabzonSİAD’ı takip ettiğini belirterek, "iş dünyasının Trabzon sorunlarına katkı vermesi, istişare ile şehrimizi güzelleştirmeye çalışması önemli. Ben de yeni seçilen yönetim kurulunuzu kutluyor, başarılar diliyorum." dedi.

TSİAD'dan Başkan Genç'e ziyaret

TSİAD'dan Başkan Genç'e ziyaret

TSİAD'dan Başkan Genç'e ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber