TSİAD bir ilke imza attı

Trabzon SİAD Sertifika alan kursiyerlerini izleme toplantısı yaptı.

TSİAD bir ilke imza attı

Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği’nin geçtiğimiz tarihlerde gerçekleştirdiği, KOSGEB uygulamalı girişimcilik eğitimi sonunda sertifika almaya hak kazanan 25 kursiyeri izlenmesi için TSİAD ofisinde izleme toplantısı yapıldı.


Toplantıya TSİAD Başkanı Hasan Kamil Hayali, Kurs eğitim sorumlusu aynı zamanda TSİAD üyesi, İntizam Seyda Durgun, üyeler ve kursiyerler katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Başkan Hayali, “sertifika alan kursiyerler, ilk kez derneğimiz tarafından takibe alınmıştır. Amacımız sertifika verdiğimiz kursiyerlerimizi takip ederek ne yaptıklarını ve iş kurma adına geldikleri noktayı görmektir. İş Adamları olarak yapacağımız fikirsel yada diğer katkılar varsa yapmaya hazırız” dedi.

Toplantıda konuşan kurs eğitim sorumlusu İntizam Seyda Durgun, “yapılan bu kursların amacına ulaşıp ulaşmadığını takip etmek adına düzenlenen böyle bir toplantıya ilk kez karşılaşıyorum. Yılardır bu kursları veriyorum böyle bir uygulamayı ilk kez gördüm. Sonuçlarının faydalı olacağını düşünüyor, TSİAD Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

TSİAD bir ilke imza attı

TSİAD bir ilke imza attı

TSİAD bir ilke imza attı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber