TRT’den muhteşem 23 Nisan klibi

TRT 23 Nisan dolayısıyla muhteşem bir klip hazırladı.

TRT’den muhteşem 23 Nisan klibi

TRT her yıl olduğu gibi bu yıl da çocukları unutmadı. TBMM’nin 101’inci kuruluş yıldönümü ile birlikte kutlanan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle TRT Radyoları ortak bir klip hazırladı.

TRT Ankara, İstanbul, Antalya, Çukurova, Diyarbakır ve Trabzon Radyosu Türk Sanat Müziği Çocuk Koroları tarafından seslendirilen güftesi Özlem Top, bestesi Uğur Top’a ait “Ey Vatan” şarkısı bugün TRT Müzik Kanalında yayınlandı ve sosyal medyada da büyük beğeni topladı.

Bayrama özel animasyon film ile başlayan video klibin montaj-kurgusu TRT Trabzon Radyosu Yayın Şefi Mustafa Güler tarafından hazırlandı.

Altı bölgeden toplamda 98 çocuğun yer aldığı videoda büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz” vecizesi, çocuklarla olan fotoğrafları ile görüntüleri de yer alıyor.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler