Trafik kazaları Mobese'ye böyle yansıdı: Trabzon’dan iki kaza var

Çeşitli illerde meydana gelen Trafik kazaları Mobese'ye kameralarına takılırken bu kazalar içerisindeki iki kaza Trabzon’da meydana geldi.

Trafik kazaları Mobese'ye böyle yansıdı: Trabzon’dan iki kaza var

Ankara, Konya, Mersin, Trabzon, Kütahya ve Hatay'daki bazı trafik kazaları, MOBESE kameralarına yansıdı.


Emniyet Genel Müdürlüğü, 81 ilde MOBESE kameralarının kaydettiği trafik kazalarının görüntülerini paylaşmaya devam ediyor.

BÜTÜN KAZALARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

TRABZON’DA İKİ KAZA

MOBESE’ye takılan iki kaza ise Trabzon’da gerçekleşti. Meydana gelen kazalardan ilki Tanjant yolu Fatih Devlet Hastanesi Kavşağında meydana gelirken kavşaktan dönerek yola giren motosiklete yan yoldan gelen jip çarptı. Diğer kaza Değirmendere mahallesinde bulunan terminal kaşağında yaşandı. Kavşaktan dönerek Havalimanı istikametine yola giren araca Terminalin giriş kapısının olduğu yönden çıkan araç çarptı.

Ankara'da trafik polisinin beklediği kavşakta kırmızı ışıkta duran miibüse arkadan gelen çakarlı otomobil çarpıyor ve minibüs de yoldan geçen kağıt toplayıcısını sürükleyerek bir süre ilerliyor.

Konya'da kavşak önceliğine uymayan çekici otomobili altına alarak bir süre sürükledikten sonra duruyor.

Mersin'de ise otomobil ana yoldan karşıya geçmeye çalışan bisikletliye çarpıyor ve bisikletli düşüyor.

Kütahya'da ise ters şeritten ilerleyen motosikletle otomobil çarpışıyor. Motosiklet sürücüsü çarpışmanın etkisiyle yola savruluyor.

Hatay'da da çekici önce ışık ihlali yapan otomobile ardından başka araçlara çarpıyor.

Görüntülerin sonunda kazalara neden olan kural ihlallerine işaret edilerek, "Trafik kurallarına uysalardı bu kazalar olmayabilirdi, hız kurallarına uysalardı bu kazalar olmayabilirdi, biraz daha dikkatli olsalardı, bu kazalar olmayabilirdi" şeklinde uyarıda bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler