Trabzon’un yeni Valisi İsmail Ustaoğlu Haber61'i kabul etti

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu: Trabzon çok yönlü ve hareketli bir şehir

Trabzon’un yeni Valisi İsmail Ustaoğlu Haber61'i kabul etti

Haber61/Haber Servisi

Haber61 Genel Müdürü Ergun Hardaloğlu, Genel KoordinatörüTuncay Lakot, Haber Müdürü Emrah Paça ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Ustabaşı, son valiler kararnamesiyle Yücel Yavuz’un yerine Trabzon Valiliği görevine atanan İsmail Ustaoğlu’nu makamına ziyaret ederek, ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Trabzon’u göreve başladığından bugüne zaman zaman tek başına gezdiğini ifade eden Vali Ustaoğlu,

Trabzon’un hareketli ve çok yönlü bir şehir olduğunu ifade etti.

Trabzon’a atandığını ilk duyduğunda aklına ilk Trabzonspor’un geldiğini ifade eden Vali Ustaoğlu, “

“Onun dışında Trabzon çok yönlü bir şehir. Dinamik bir şehir. Kültür de, sanat da, spor da her alanda kendinden söz ettiren bir şehir. Trabzon’da futbolun ayrı bir yeri var. Futbolla yaşayan bir şehir olunca ilk akla futbol geliyor. O’nun dışında Karadeniz Bölgesine çok yabancı değilim. Bayburt valiliğimizde vardı. Zaman zaman gezmeye geldiğimiz zamanlar oldu. Dedik zaman ne çabuk aktı. İçimden 2 yıl önce gelip kendi halimde dolaştığım bir şehre vali olarak gidiyoruz. Tabi bir taraftan da şükrettik.

Tarihi şehirlerde ayrı bir haz duyuyorsunuz. Tabi bunlar kimlikli şehirler. Bu tip şehirlerin sokaklarında dolaşmak çok güzel oluyor. Biraz sosyal hayatın içerisinde olmayı da seven birisiyim. Kendi halimde dolaşıyorum. Vatandaşın içerisinde gezerim. İki haftadır cumartesi – pazar dolaşıyorum mesela. Vatandaşlarımız bizi yeni olduğumuz için pek tanımıyorlar. Doğal olmayı da seven birisiyim. Çünkü o zaman daha rahat hareket ediyorsunuz” dedi.

VALİ SELFİESİ…

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Haber61'i makamında kabul edip ilk özçekimini de yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber