Trabzon’un koronavirüs raporu – İşte son durum

Trabzon’un koronavirüs bilançosunda son durum.

Trabzon’un koronavirüs raporu – İşte son durum

Haber61 – Haber Servisi – Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile Türkiye’de mücadele tüm hızıyla sürüyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan son verilerde düşüş gözlenirken yapılan 25 bin 382 testte Bin 22 yeni vakaya rastlandı. 28 Kişi hayatını kaybederken Bin 318 kişi iyileşerek sağlığına kavuştu.

TRABZON’DA SON DURUM

Trabzon özelinde koronavirüs vakalarında Türkiye geneline paralel olarak düşüş yaşanıyor. Pandemi Hastanesi olan Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 26 pozitif vaka kaldı. 5 kişinin tedavisi yoğun bakımda sürdürülürken 20 kişi de şüpheli olarak takip ediliyor. 

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde ise 1 pozitif vaka bulunurken sekiz kişi de şüpheli olarak gözlemde tutuluyor. 

KTÜ’DE TESTLER NEGATİF

Öte yandan Türkiye’de kurulan ilk koronavirüs PCR testi laboratuvarlarından olan Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Sars Cov-2 Laboratuvarında dün (19 Mayıs 2020) yapılan 85 testten hiç biri pozitif çıkmadı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler