Trabzon’un kadın savaşçısı

Haber61/ Spor Merkezi - Almanya’nın Fulda kentinde Türk Kickboksörlerin performansı göz kamaştırdı.

Trabzon’un kadın savaşçısı

Haber61/ Spor Merkezi - Almanya’nın Fulda kentinde Türk Kickboksörlerin performansı göz kamaştırdı. Gecede Kickboks K1 Dünya Şampiyonu Trabzonlu Sabriye Şengül, Laura Torre karşılaşmıştı.

Maçı sonuna kadar müthiş bir performansla götüren Trabzonlu Sabriye, maç sonunda gülen taraf olmuştu. Yumruğunu ayağa kaldırarak hem Trabzon’a hem de Türkiye’ye büyük bir gurur yaşatan Sabriye, o müsabakada ayak bileğinden feci şekilde sakatlanmasına rağmen yine de müsabakayı bırakmamıştı.

Ayak bileğindeki ağrı ve acı nedeniyle zor günler yaşayan ringlerin kadın savaşçısı, sülükle tedavisi oldu.

Trabzon Hacamat ve Sülük Tedavisi Merkezi’nde yapılan tedavi uygulamasında 3 aylık bir programla ayağa kalktı.

Uzman doktor İsmail Erdem Saki’nin kontrolünde gerçekleştirilen tedavi sonrası Sabriye, “Ayağıma sülük uygulaması yapılması çok etkili oldu. Sülüğün yaydığı 105’e yakın yararlı enzimlerin bir kısmı benim sorunumla ilgili çok güzel sonuçlar verdiğini bildiğim için uygulamasını yaptırdım” dedi.

Şu anda sıkı bir şekilde idman yapan Sabriye Şengül, dünyanın bir bir yanından dev organizasyonlar için teklifler alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber