Trabzon’un iki ilçesinde operasyon: 3 kişi gözaltında

Trabzon’un iki ilçesinde uyuşturucu operasyonu yapıldı.

Trabzon’un iki ilçesinde operasyon: 3 kişi gözaltında

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un iki ilçesinde 4 şüğhelinin ev ve işyerlerinde arama yapıldı. 3 kişi gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Trabzon’un Vakfıkebir ve Beşikdüzü ilçelerinde uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik olarak yapılan planlı çalışmalar kapsamında ilçe Emniyet Görevlileri ile birlikte Vakfıkebir ve Beşikdüzü ilçelerinde ikamet eden 4 şüpheli şahsın ikamet ve işyeri adreslerinde alınan arama kararı sonrasında eş zamanlı operasyon yaptı.

Yapılan aramalarda 36,01 gram esrar maddesi, 15,27 gram toz esrar maddesi, 6,11 gram kenevir bitkisi tohumu, 14,70 gram uyuşturucu olduğu değerlendirilen madde, 3 adet hassas terazi, Suçtan elde edildiği değerlendirilen 105 TL para, Uyuşturucu paketlemek için kesilmiş alüminyum folyo kağıtları, 1 adet 9,65 mm çapında mermi, 1 adet tabanca şarjörü, 1 adet pompalı tüfek, 2 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan S.S., M.A.Ş. ve A.C.G. hakkında işlem başlatıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler