Trabzon’un adaylarını raporlar belirleyecek

Trabzon’da AK Parti Adayları raporlar sonucunda belirlenecek.

Trabzon’un adaylarını raporlar belirleyecek

Haber61 - Haber Servisi - AK Parti’de yerel seçimler öncesinde genel merkezin nasıl adayları belirleyeceği konuşulurken mevcut başkanların devam edip etmeyeceğine Sayıştay raporlarından gelen sonuçlar ile karar verilecek.

Edinilen bilgiye göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Belediyelere gönderttiği Sayıştay Müfettişlerinin getirmiş olduğu raporlara göre mevcut adayların tekrar aday olup olmayacağı belli olacak. Bu kapsamda Ülke genelinde Ak Parti elinde bulunan Büyükşehir Belediyelerinde yapılan araştırmalar sonrasında da birçok belediye başkanını israf içerisinde bulunduğu tespit edildi. Aşırı harcamalar nedeniyle Erdoğan, bu belediye başkanlarını partiden de uzaklaştıracağı konuşuluyor.

Öte yandan bazı ilçe belediye başkanlarının da bu raporlar neticesinde partiden ilişkileri kesilebileceği söz konusu.

Diğer Büyükşehir Belediyelerinde olduğu gibi Trabzon’da da büyükşehir belediyesi ve bir kaç ilçe belediyesine Sayıştay Müfettişleri gelerek rapor hazırlamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber