Trabzon'u sağanak yağış vurdu

Trabzon’da sağanak yağış bir çok noktada baskınlara neden olurken Sürmene’de facia kıl payı atlatıldı. İlçenin Yeniay mevkiinde 5 katlı binanın hemen yanında aşırı yağış nedeniyle toprak kayması oldu. 1 metre daha içeriden toprak kaysaydı heyelan binayı i

Trabzon'u sağanak yağış vurdu
Trabzon’da sağanak yağış bir çok noktada baskınlara neden olurken Sürmene’de facia kıl payı atlatıldı. İlçenin Yeniay mevkiinde 5 katlı binanın hemen yanında aşırı yağış nedeniyle toprak kayması oldu. 1 metre daha içeriden toprak kaysaydı heyelan binayı içine alacaktı. Ayrıca binanın 50 metre yukarısında ki 4 katlı bina da kıl payı kaymaktan son anda kurtuldu. Ayrıca aynı mevkideki okullarda sel baskını nedeniyle okullar tatil edildi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediye ekibiyle birlikte bölgede çalışma yaptı. Başkan Gümrükçüoğlu, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ile birlikte sel baskınlarından zarar gören vatandaşlara yardım ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber