Trabzon’u Mardin’e bekliyoruz

Güneydoğu Anadolu Muhtarlar Federasyonu Başkanı aynı zamanda Kızıltepe Muhtarı Hatip Şeran’dan Trabzon-Mardin dostluk köprüsüne tam destek

Trabzon’u Mardin’e bekliyoruz

Karadeniz Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Bekir Aktürk ile Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz Muhtarlar Federasyonu genel başkanları Trabzon'da bir araya geldi.

MARDİN’E TRABZONSPOR GELİRSE

Toplantıya katılan Güneydoğu Anadolu Muhtarlar Federasyonu Başkanı  aynı zamanda Kızıltepe Muhtarı Hatip Şeran şu Trabzon ile Mardin arasındaki dayanışmaya dikkat çekerek şunları söyledi. "Farklı dillerin farklı dinlerin ve farklı kültürlerin bir arada yaşadığı Mardin'den selamlar olsun. Türkiye'nin birliğe beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyacı olduğu ve bunun başrolünde muhtarlar olduğuna inanıyoruz. Tabana anlatan muhtardır. Bu ülkenin de muhtarlara ihtiyaçları olduğunu biliyoruz. Bizim Mardin'de Trabzonspor'un Mardinspor ile maçı olsa Trabzon'da dese ki 5 bin taraftar hakkınız var. Hiçbiriniz gelmeseniz merak etmeyin biz o 5 bin kişiyi Mardin'den toplar sizin görevinizi yaparız.  Belki 5 yıldızlı otellerimiz yoktur ama inanın insanlarımızın gönlünde 10 yıldız vardır. Trabzon'da da Mardinspsor'un 20-30 tane taraftarı olmasını istiyoruz" dedi.

Trabzon’u Mardin’e bekliyoruz

GÖNÜL KÖPRÜSÜ PROJESİNE TAM DESTEK VERİYORUZ

Mardin ve Trabzon arasında 2014 yılından beri tamamen gönüllü bir proje yürütüldüğünü de hatırlatan Güneydoğu Anadolu Muhtarlar Federasyonu Başkanı aynı zamanda Kızıltepe Muhtarı Hatip Şeran “Şahsım ve tüm muhtarlar olarak bu projeyi gönülden destekliyorum. Ahmet Külekçi kardeşimiz bu işin mimarı. Daha birkaç-gün önce beraber Mardin’deydi. Bu şehrin yiğit bir evladı bütün imkansızlıklara ve zorluklara rağmen  Mardin-Trabzon kardeşliği için gayret gösteriyor. Aynı şekilde Mardin ayağında da Toplumsal Dayanışma Federasyonu ve Mardin Trabzonspor Dernek Başkanı İbrahim Aydın bu işe gönül koymuş canla-başla çalışıyor. Trabzon halkını Mardin’e bekliyoruz. Bir-birimizi daha iyi anlamak, önyargıları kırmak ve kardeşliğimizi pekiştirmek için daha sık ziyaretlerde bulunmamız gerekiyor” şeklinde konuştu

Trabzon’u Mardin’e bekliyoruz

Trabzon’u Mardin’e bekliyoruz

Trabzon’u Mardin’e bekliyoruz

Trabzon’u Mardin’e bekliyoruz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber