"Trabzon'u geleceğe taşıyacağız"

Trabzonlu İşadamları ve Bürokratları Derneği Başkanı Atalay Şahinoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, konuklarına

"Trabzon'u geleceğe taşıyacağız"
Trabzonlu İşadamları ve Bürokratları Derneği Başkanı Atalay Şahinoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, konuklarına Trabzon’un kalkınması ve gelişmesi adına yürüttükleri büyük projeler hakkında bilgi verdi. 
 
Başkan Gümrükçüoğlu, kentsel dönüşüm projeleri, Kanuni Bulvarı, Akyazı Spor Kompleksi başta olmak üzere şehrin çehresini değiştirecek büyük projelerin tamamlanması ile Trabzon’un geleceğe daha iyi hazırlanacağını kaydetti.
 
Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzonlu işadamlarının, bürokratlarının, siyasetçilerinin ve akademisyenlerinin şehrin kalkınması ve gelişmesi için katkıda bulunmaya gayret gösterdiklerini dile getirerek, “Trabzonlu İşadamları ve Bürokratları Derneği'mizin çalışmalarını biliyoruz ve takdirle karşılıyoruz. Ortaya koyduğunuz strateji ve çalışmaların ilimizin geleceğine büyük katkıları olacağına inanıyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman desteklerimizin sizinle olduğunu bilmenizi istiyorum. Trabzon’u hep birlikte geleceğe taşıyacağız ”dedi.
 
Dernek Başkanı Atalay Şahinoğlu da, “Derneğimize ve projelerimize her zaman destek verdiniz. Elimizden geldiğince şehrimize hizmet etmeye gayret göstereceğiz. Bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Amacımız Trabzon’un her açıdan kalkınması ve gelişmesidir” diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber