Trabzon’u 24 saat içinde yasa boğan ikinci kalp krizi…

Onur Altunbaş’tan sonra Kentin sevilen doktoru Yalçın Taflan!

Trabzon’u 24 saat içinde yasa boğan ikinci kalp krizi…

Trabzon 24 saat içinde acı haberlerle sarsıldı. Trabzon’un hatırlanan avukatlarından rahmetli Mustafa Altunbaş'ın oğlu Onur Altunbaş’ın bir seyahat sonrası kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesinden daha bir gün bile geçmeden bir acı haber daha geldi.

Imperial Hastanesi doktorlarından Cem Örgün’ün akrabası Yalıncak Aile Hekimi Doktor Yalçın Taflan, ailesiyle tatil için gittiği Bodrum’da kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Onur Altunbaş ile Yalçın Taflan aynı zamanda arkadaş. Altunbaş’ın cenazesi yarın İskenderpaşa camiinde kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek. Yalçın Taflan ise yarın Bodrum’dan Trabzon’a getirilecek.

BABASI DA KALP KRİZİ GEÇİREREK VEFAT ETMİŞ

Onur Altunbaş’ın rahmetli babası Trabzon eski Baro Başkanı Avukat Mustafa Altunbaş’ın da kalp krizi geçirerek vefat ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber