Trabzonspor’un futbolcuları o anları yeniden deneyimlediler: Abi biz ne yaşamışız ya!

Trabzonsporlu futbolcular şampiyonluk anlarını yeniden yaşadılar.

Trabzonspor’un futbolcuları o anları yeniden deneyimlediler: Abi biz ne yaşamışız ya!

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonsporlu futbolcular, sanal gerçeklik gözlükleriyle şampiyonluk yolundaki önemli maçları ve anları yeniden yaşadılar.

Berat Özdemir, Yusuf Erdoğan, Denswil ve Puchacz deneyimleri sırasında ilginç görüntüler verdiler. Yusuf Erdoğan’ın “Abi ne yaşamışız biz ya” sözleri dikkat çekti.

İşte deneyimleri sonrası futbolcuların açıklamaları:

Berat Özdemir:

Antalyaspor maçını izledik. O ambiyansı tekrar izledik. Hepimizin ayakları titriyordu. O kadar kalabalık olduğumuzun farkında değildik. Hepinize bu ortamı bize sağladıüğınız için teşekkür ederim. Bu kadar gerçek olacağını düşünmemiştir. Ne güzel ki Trabzonsporluyum, ne güzel ki Trabzonspor’dayız. Teşekkürler.

Yusuf Erdoğan:

Öncelikle insan yaşadığı o an duygularını anlamıyor. Onu anladım şuan. İnanılmaz bir an inanılmaz bir stres ve adrenalin yaşadığımı şuan fark ettim.

Antalya maçı sabahı uyandığımda arka adalemde kramp hissetmiştim. O derece stresli bir gün. O günü izleyince ne kadar adrenalin yaşadığımızı ördüm. Daha önce antrenmanlara gelmişlerdi buradaki gibi sesi alamamıştım burada bir iki dakikada içine giriyorsunuz.

Olgun abilerimiz çok bekledi bu anları ama gençlerimiz .çok şanslı erken yaşadılar. Trabzonspor’un bu ülkeden çok kupa alacağı var. O sene bu sene bundan sonra her sene inşallah

Denswil

Açıkçası ne hissettiğimi sorarsanız o gün ne hissettiklerimizin farkına vardık. O zaman bu stresle farkına varamamıştık. Bu şampiyonluğu taraftarımız için yaptık ve çok mutluyuz. İnşallah başka tecrübelerimiz de olur. Çok t6eşekkürler.

Puchacz

Açıkçası hisselerimin pek farkında değilim ilk anda. Orada maça hazırlanıyorduk. Antalya maçına baktığımızda ben orada cool olduğumu sanıyordum. Ama öyle değilmişim. Bundan en kısa sürede alacağım. İçinde kendinizi Trabzonspor futbolcusu gibi hissediyorsunuz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor