Trabzonspor tesisleri kamulaştırılacak mı? Trabzon Milletvekili açıkladı

Trabzon Milletvekili Salih Cora, Trabzon basını ile bir araya geldi.

Trabzonspor tesisleri kamulaştırılacak mı? Trabzon Milletvekili açıkladı

Haber61 - Haber Serivi / Trabzon Milletvekili Salih cora soruları yanıtladı.

Trabzon’a yeni yapılacak havalimanı ile alakalı açıklamalarda bulunan Cora, Trabzonspor tesislerinin kamulaştırılması ile alakalı soruya “ Trabzonspor’un rızası dışında kamulaştırma olmaz cevabını verdi.

Cora “Yeni Havalimanı Yatırım Programına dahil edildi. Mehmet Ali Yılmaz tesislerinin ön tarafında sondaj çalışmaları yapılıyor. Yap işlet devret modeli masanın üstünde. Trabzonspor’un tesislerini Trabzonspor’un rızası dışında kamulaştırmamız olmaz. Ama kaçınılmaz durum olduğunda orada mecburen öyle bir adım atmak durumunda kalınabilir. Bence şu anda görülen deniz dolgusu ile beraber kurtarılabilir mi Trabzonspor tesisleri bakılırTrabzonspor’un açıklamasına üzüldüm. Orada proje var. Mehmet Ali Yılmaz Tesislerini kapsayacak mı, daha öteye denize doğru planlama mı olacak, zaman içinde ortaya çıkacak. Kısa vadede sonuç üretilmeye bilir.'' İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler