Trabzonspor taraftarı bilet alamamaktan şikayetçi

Trabzonsporlu bazı taraftarlar yoğunluk nedeniyle Aytemiz Alanyaspor maçına bilet alamamaktan şikayet ediyor. Sabahın erken saatlerinde Akyazı gişelerine giderek sıraya giren vatandaşlar saat 10 olmasına rağmen gişelerin açılmamasına tepkili.

Trabzonspor taraftarı bilet alamamaktan şikayetçi

Haber61 / Whatsapp İhbar Hattı

Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor'un yarın 20.00'de Medical Park Arena'da karşılaşacağı maçın biletleri büyük rağbet gördü. Trabzonspor'un taraftarlara Passolig jesti sağlaması da yoğunluğun artmasına neden oldu. Bununla birlikte bazı taraftarlar yaşanan yoğunluğa karşılık bilet gişelerinin yetersizliğinden ve bilet alamamaktan dert yanıyor.


Whatsapp ihbar hattımıza gelen bilgiler doğrultusunda, yarın oynanacak Aytemiz Alanyaspor maçı için bilet alabilmek üzere erken saatlerde Akyazı'da bulunan gişelere giden taraftarla hayal kırıklığı yaşadı. 

Sabah 6-7 civarında gişeye giderek beklemeye koyulan bazı taraftarlar saatler 10'u göstermesine rağmen gişelerin açılmamasından şikayetçi. Saatler ilerledikçe bilet kuyruğunun uzaması ve gişenin halen açılmamış olması taraftarların gerilmesine neden oluyor. 

İhbar hattımıza bilgi veren bir taraftar, "3 gündür maç için bilet almaya çalışıyorum, gitmediğim gişe kalmadı. Hangisine gitsem tek gişe çalıştığı için yoğunluktan sıra gelmedi. Bugün de bilet alalım diye erkenden kalktık sıraya girdik ama burada da aynı şey yaşanıyor. Bekleyen 200 kişi var, bilet kuyruğu otoparka kadar uzadı. Nerede bu yetkililer?" diye tepkisini gösterdi. 















 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler