"Trabzonspor süper ligde hak ettiği yere geldi"

Ünal Karaman, Başkan Genç'i ziyaret etti

"Trabzonspor süper ligde hak ettiği yere geldi"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i makamında ziyaret etti.

Başkan Genç'e yeni hizmet binasına taşınmalarından dolayı "hayırlı olsun" dileklerini ileten Karaman, imzaladığı Trabzonspor formasını da Genç'e hediye etti. Genç ise başarılı teknik adama fincan takımı hediye etti. 

"HAK ETTİĞİ YERE GELDİ"

Ünal Karaman ile bir süre sohbet eden Başkan Genç, Trabzonspor'un son haftalarda Beşiktaş, Rizespor ve Gaziantep FK maçlarında elde ettiği galibiyetlerin takımı  son derece motive ettiğini söyledi.

Trabzonspor'un şehrin marka değeri ve tanıtım yüzü olduğunu dile getiren Başkan Genç, "Trabzonspor son haftalarda aldığı galibiyetlerle ligde üst sıraları zorluyor. Bu disiplinli oyun anlayışı devam ettiği sürece şampiyonluğun da en güçlü adaylarından bir tanesi oluruz. Sizin yönetiminizde Trabzonspor süper ligde hak ettiği yere geldi. İnşallah, bu başarı çizgisini devam ettirerek ligde şampiyonluğu zorlayacağız. Trabzon şehri topyekün arkanızda... Birlik ve beraberlik içinde bir hedef etrafında kenetlenildiği vakit başarı da beraberinde geliyor. Bunu sağladığımızda da takım ruhu dediğimiz durum ortaya çıkıyor. Bizler de bunun oluşması için; yerel yönetimler olarak elimizden geldiğince maddi ve manevi olarak Trabzonspor'umuza destek olmaya devam edeceğiz. Trabzonspor'umuz bu şehrin marka değeridir ve tanıtım yüzüdür. Takımımız ne kadar güzel bir konumda olursa, ne kadar başarı elde ederse, Trabzon şehri de o kadar mutlu ve huzurlu oluyor." diye konuştu. 

"HEP YANIMIZDA DURDUNUZ"

Teknik Direktör Ünal Karaman ise Başkan Genç'in Trabzonspor'un en zorlu anlarında yanında yer aldığını ve destek olduğunu dile getirerek kendisine teşekkürlerini iletti.

Karaman, "Sizlerin Trabzonspor'a olan desteği ve sevgisi gerçekten de bizim için çok önemli... Ligde haksızlığa uğradığımızda, hakkımız gasp edildiğinde bunları cesaretle dile getirip, bizi motive ediyorsunuz. Bu gerçekten de takdire şayan bir durum. Trabzonspor söz konusu olduğunda herkesten bu tavrı ve anlayışı bekliyoruz. Sizlere de bir kez daha içten teşekkürlerimizi iletiyoruz." diye konuştu. 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler