Trabzonspor maçı için Mardin'den geldiler

Mardin'den Trabzonspor'a tam destek

Trabzonspor maçı için Mardin'den geldiler

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in daveti üzerine Mardin’den Trabzon’a gelen Trabzonspor taraftarları pazar günü oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasında tribünde yerlerini alacaklar.

50 kişilik bir ekiple 14 saatlik bir yolculuktan sonra Trabzon’a geldiklerini belirten Mardin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın “Bizi bu anlamlı maça davet eden sayın Ortahisar Başkanımız Ahmet Metin Genç’e, Trabzonspor Başkanımız Muharrem Usta’ya ve kardeşlik projeleri koordinatörü Ahmet Külekçi’ye ve Trabzon’daki tüm güzel dostlarımıza teşekkür ediyorum. Trabzonspor taraftarı olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kardeşliğimizin pekişmesi noktasında bu tür anlamlı projelere devam edeceğiz .Geçen ay 30 bin kişinin katılımıyla Kızıltepe’de Hamsi Festivali yaptık. Mayıs ayı içinde Trabzon’da Mardin günleri yapmak istiyoruz” dedi.
Trabzonspor maçı için Mardein'den geldiler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler