"Trabzonspor hep Trabzon'dan almıştır!"

AK Partili meclis üyesi Şaban Bülbül'den dikkat çeken öneri

"Trabzonspor hep Trabzon'dan almıştır!"

Haber61 Haber Servisi

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi oturumları devam ederken AK Partili meclis üyesi Şaban Bülbül'den dikkat çeken bir öneri geldi.

Yavuz Selim Stadı konusu tartışılmaya devam ederken söz alan Bülbül,  Trabzon'da tartışılması gereken asıl konunun gençlerin nerede idman yapacağı olduğunu söyledi. Bu konuda bir önerisi olduğunu belirten Bülbül "Trabzonspor bugüne kadar hep Trabzon'dan almıştır. Şimdi Trabzonspor Kadir Özcan Tesisleri'ni bir an önce boşaltarak tesislerini Akyazı'ya taşısın" ifadelerini kullandı.

Bir dönem 1461 Trabzon kulübüne başkanlık da yapan Bülbül şöyle konuştu;

Aslında Trabzon’da tartışılması gereken gençlerin nerede idman yapacağı konusudur. Trabzon’da idman yapılacak alanlar ulaşım konusunda sıkıntılıdır. Ahmet Suat Özyazıcı stadına gençlerin ulaşımı sıkıntılı. Amatör kulüplerin oraya ulaşım için servis tutması yük getiriyor. Bir önerim var. Bugüne kadar Trabzonspor hep Trabzon’dan almıştır almaya da devam edecektir. Kadir Özcan Tesislerini Trabzonspor bir an önce boşaltıp Akyazı stadının etrafındaki tesislere taşınması, Kadir Özcan tesislerinde bulunan sahaların belki de ileride yanındaki hal binalarının da yıkılarak Amatör Spor Kompleksi haline ve güvenli hale getirilmesidir. Kadir Özcan tesislerinin bir an önce Trabzonspor tarafından amatör hediye edilmesini ve oranın boşaltılarak Akyazı’ya taşınmasını öneriyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber