Trabzonspor bizim sevdamız

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve Yönetim Kurulu üyelerinden iadei ziyaret.

Trabzonspor bizim sevdamız

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve Yönetim Kurulu Üyesi Efraim Sarı, Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneğine iade-i ziyarette bulundu.

Dernek lokalinde gerçekleştirilen ziyarette dernek başkanı Bora Mercan, başkan Külekçi ve yönetici Sarı’yı ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Trabzon ve Artvin arasında kurulan gönül köprüsünün çok anlamlı olduğunu söyleyen Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi, şampiyonluk yolunda tüm Trabzonspor sevdalılarıyla kol kola olmaktan mutlu olduklarını belirtti.

Artvinlilerin her zaman Trabzonspor’un yanında olduğuna dikkat çeken Başkan Külekçi, “Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği’ni tebrik ediyor, yeni yönetim kurulunu ve başkanı gönülden kutluyorum. İki güzide ilimiz arasında kurulan bu kardeşlik köprüsünü çok anlamlı buluyorum. Artvinliler her zaman Trabzonspor'un yanında olmuştur. Bunu da gerek sanatçılarımızla, gerek aydınlarımızla ve gerekse de yazarlarımızla her zaman göstermişizdir. Merhum Kazım Koyuncu bütün şarkılarında, bestelerinde daha önemlisi hayatının her parçasında hep Trabzonspor’dan bahsetmiştir. Bu da bizim için çok kıymetlidir. Trabzonspor Taraftarlar Derneği’nin Artvin’de bu lobiyi taşıması çok önemlidir. Bunu son derece önemsiyorum” dedi. 

Beşiktaş maçına görülmemiş organizasyon

Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bora Mercan ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Külekçi’ye teşekkür etti. 

Mercan, Trabzonspor sevdalıları olarak yaptıkları etkinliklerle Trabzon’da ses getirdiklerine değinerek, Beşiktaş karşılaşması öncesinde de özel bir hazırlık yapacaklarını ifade ederek şunları söyledi.    

“Konyaspor maçı için ilimizde 1 otobüs ve 2 minibüsle çok sayıda taraftarımızı maça götürdük. Artvin Trabzon Sevdalıları atkılarımızla görsellik oluşturduk. Stadın önünde herkes bizi coşkuyla karşıladı. Tulum ve akordion eşliğinde yöremize özgü horon, Atabarı, Çiftetelli gibi oyunlar oynadık Trabzon’daki arkadaşlarımız da bize ayak uydurdular. Her hafta taraftarlarımızı maça götürüyoruz. Önümüzdeki haftalarda oynayacağımız Beşiktaş maçı içinde büyük bir organizasyon düşünüyoruz.  Bu sene çok özlediğimiz o şampiyonluk kupasını hep birlikte havaya kaldıracağız inşallah. Başkanımıza, teknik ekibimize ve futbolcularımıza güvenimiz ve inancımız tamdır.”  

Ziyarette yönetim kurulu üyeleri Bayram Sarayoğlu ile Murat Taşkın da hazır bulundu.

Trabzonspor bizim sevdamız

Trabzonspor bizim sevdamız

Trabzonspor bizim sevdamız

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber