“Trabzonspor bizi üzdü”

Trabzonsporlu kamu Denetçisinden Trabzonspor sözleri

“Trabzonspor bizi üzdü”

Haber61 - Haber Servisi

Kamu Denetçiliği Kurumu’un Trabzon Toplantısında Kamu Denetçisi Şanlıurfa eski Milletvekili Yahya Akman Trabzonspor taraftarı olduğunu ve son durumun kendisini üzdüğünü söyledi.


Yahya Akman şu ifadeleri kullandı;

“Şanlıurfa milletvekilliği yaptım. Trabzon’da olmak sizlerle olmak çok güzel. Trabzon çok önemli. Etrafındaki illerin ağabeyi konumunda. Bir çok kurumun bölge müdürlüklerinin bulunduğu. Benim açımdan başka bir yeri var. Çocukluğumdan beri taraftarı olduğum Trabzonspor’un şehri olması. Ulaşabildiğiniz kişilere söyleyin bizi daha çok üzmesinler. 2010 senesindeki kupa maçını Trabzonlular hatırla ama daha eski ciddi taraftar potansiyeli olan bir şehir Şanlıurfa. Galatasaray maçı var. İnşallah bu kötü gidişe son verirler. Trabzon geldiğimiz 5. İl. Olumlu geri dönüşler alıyoruz. Henüz tanınırlık konusunda istediğimiz yerde değiliz. Avrupa’daki en iyi örneklerinden daha iyisini yapmak için çalışıyoruz. Vatandaşın Kamu kurumlarına gittiğinde daha sağlıklı ve hızlı hizmet alması konusunda çalışıyoruz. Mevzuat şikayet üzerine çalışmamızı ön görüyor. Bende güvenlik adalet emniyet sağlık, çevre şehircilik konularında yapılan başvuruları incelemekle yükümlüyüm.”
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber