Trabzonspor 3. Kez şampiyon

15 Temmuz Şehitler Ligi'nin şampiyonu İstanbul Trabzonspor

Trabzonspor 3. Kez şampiyon

 Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği işbirliği ile düzenlenen 15 Temmuz Şehitler Veteranlar Futbol Ligi'nin şampiyonu İstanbul Trabzonspor oldu. 


Yeşilova Kemal Aktaş sahasında başlayan 15 Temmuz Şehitler Veteranlar Futbol Ligi'ne 12 takımdan oluşan 240 lisanslı profesyonel ve amatör futbolcu katıldı. Yaklaşık 3 ay süren 15 Temmuz Şehitler Veteranlar Futbol Ligi, Halkalı Etap sahasında oynanan final maçında İstanbul Trabzonspor ile Avcılar Belediyespor takımları karşı karşıya geldi.

Trabzonspor 3. Kez şampiyon

İSTANBUL TRABZONSPOR ÜÇÜNCÜ KEZ ŞAMPİYON

Müsabakanın başından sonuna kadar dostluk havasında geçen final maçında, İstanbul Trabzonspor, Avcılar Belediyespor’u 5-1 farklı skorla yenerek turnuvada üçüncü kez şampiyon oldu.

Oynanan final maçının ardından düzenlenen törende, 15 Temmuz Şehitler Veteranlar Futbol Ligi'ne katılan ve dereceye girenlere plaket, kupa ve madalyaları, Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Oktay Kurt, Küçükçekmece Amatör Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, Amatör Kulüpleri Destekleme Derneği Başkan Yardımcısı Cemal Kenar ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Trabzonspor 3. Kez şampiyon

Dereceye giren takımlar;

1'nci İstanbul Trabzonspor

2'nci Avcılar Belediyespor

3'üncü Sultanmuratspor

4'üncü İstanbul Demirspor

En Centilmen Takım: İkitelli Bakırköyspor

En Erken Gol: Ramiz Şen İstanbul Gençyıldızlarspor

En İstikrarlı Oyuncu: Derya Mert, İkitelli Bakırköyspor

En İyi Kaleci: Aydın Salatan Avcılar Belediyespor

Gol Kralı: Mesut Ateşoğlu-İstanbul Demirspor 14 gol

Trabzonspor 3. Kez şampiyon

Trabzonspor 3. Kez şampiyon

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler