TrabzonSİAD'dan TTSO'nun açıklamasına destek

Trabzon SİAD Başkanı Aytaç Aydoğan, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu’ nun, turizmin tüm paydaşların olduğu, tüm fikirlerin ortak havuzda toplandığı bir sistem ile tek elden yönetilmesi gerektiği açıklamasına destek verdi.

TrabzonSİAD'dan TTSO'nun açıklamasına destek
Aytaç Aydoğan yaptığı açıklamada, "TrabzonSİAD olarak turizm ile ilgili yaptığımız çalışmalar neticesinde 3 ana başlık belirlemiş ve bunları kamuoyunda seslendirmiştik. Bunlardan birincisi sivil toplum ağırlıklı bir Turizm konseyinin kurularak koordinasyonun sağlanması, bir diğeri Turizme yönelik araştırma merkezi ve üçüncüsü şehrin görsel ve kültürel gelişimini sağlayacak bir Kentsel Gelişim Vakfının bir an önce hayata geçirilmesiydi. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odamızdan yapılan açıklamalar ile bizim açıklamalarımız arasında bir paralellik görüyoruz. Turizmin sivil toplum ağırlıklı bir çalışma ortamıyla birlikte tek elden yönetilmesi pek çok sorunun koordineli olarak çözümünde katkı sağlayacaktır. Hazırlıkları şimdiden yaparsak, yaz sezonuna pek çok sorunu tartışmış ve çözülmüş şekilde girebiliriz diye düşünüyoruz" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber