Trabzonluların bozuk yol ve doğalgaz çilesi

Haber61'in WhatsApp ihbar hattına gelen ihbarlar doğrultusunda haber ekibimiz Trabzon'un Kalkınma, Fatih ve Aydınlıkevler Mahalleleri'nde vatandaşların şikayetlerini dinledi.

Trabzonluların bozuk yol ve doğalgaz çilesi
Haber61/Haber Merkezi

Haber: Tuncay Lakot  / Kamera: Soner Doksanbir

Trabzon'un yol ve doğalgaz sorunu vatandaşlara zorluk yaşatıyor. 


Haber61'in 0549 899 61 00 numaralı WhatsApp ihbar hattına gelen ihbarlar doğrultusunda haber ekibimiz Trabzon'un Kalkınma, Fatih ve Aydınlıkevler Mahalleleri'ne giderek vatandaşların şikayetlerini dinledi.

Trabzon'un birçok yerinde devam eden doğalgaz altyapı çalışması bozuk ve çamurlu yol olarak vatandaşların karşısına çıkıyor.

Bunun yanında belediyelerin asli görevleri arasında bulunan yol hizmetinin Trabzon'un her mahallesine eşit şekilde verilememesinden vatandaşlar şikayetçi. 

Trabzon merkezinde devam eden doğalgaz altyapı çalışmaları dar ve yetersiz olan yollarında ulaşımda kısmi aksamalara neden olurken, yolların yağmur ve kar yağışıyla birlikte çamur deryasına dönüşmesi vatandaşlara zorluk yaşatıyor.

Ortahisar'a bağlı Kalkınma Mahallesi'nde oturan 80 yaşındaki diyaliz hastası Rabia Atasoy, doğalgaz çalışması yapılan yol nedeniyle hastaneye gidemiyor.

Hastada 3 gün diyaliz makinasına bağlanarak tedavi olması gereken yaşlı kadın, hastane servis aracının bozuk yol yüzünden evine gelememesi nedeniyle diyalize girememenin sıkıntısını yaşıyor. 


SİZDE SORUNLARINIZI BİLDİRMEK İSTİYORSANIZ 0549 899 61 00 WHATSAPP HATTINDAN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ…


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber