Trabzonlu sporculardan büyük başarı

Trabzon Büyükşehir Belediyesporlu bayan karateciler Erzurum’da yapılan uluslararası turnuvada şampiyon oldu.

Trabzonlu sporculardan büyük başarı

Erzurum’da 4-7 Ağustos tarihleri arasında yapılan Uluslararası Palandöken Karate Şampiyonası’na katılan Trabzon Büyükşehir Belediyespor büyükler bayan karate takımı şampiyon oldu. Bin 800 sporcunun katıldığı turnuvaya büyük bayanlar kategorisinde katılan bayan sporcular rakiplerini yenerek şampiyon oldu. Turnuvada ayrıca ferdi olarak finalde birbirleriyle karşılaşan Belediyespor’dan Büşranur Kılıç birinci, Sümeyra Çelik ikinci olarak önemli bir başarıya imza attılar.
 
Belediyespor karate antrenörü Hasan Kılıç, “büyük bayanlar kata kategorisinde Büşranur Kılıç, Sümeyra çelik ve Ceren Aybüke Demiral’dan oluşan takımımız şampiyon oldu. Şampiyonada ayrıca ferdi olarak yapılan müsabakalarda finalde karşılaşan iki sporcumuz bizleri gururlandırdı. Bizlere her zaman destek veren Belediyespor Kulüp Başkanımız Nihat Demir’e ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza şükranlarımızı sunuyorum”

    

 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler