Trabzonlu siyasiler sosyal medyada kavga etti

AK Parti Trabzon teşkilatındaki görev değişiklikleri çeşitli tartışmalara neden oldu.

Trabzonlu siyasiler sosyal medyada kavga etti

Trabzon AK Parti İl Başkanlığında deprem yaşanan revizyonunun sarsıntıları sürüyor. 

AK Parti Trabzon İl Başkanı tarafından görevinden alınan eski  Arzu Birinci Yalçınalp ile CHP Ortahisar Meclis üyesi Turgay Şahin, sosyal medya üzerinden tartıştı. 

CHP'li Turgay Şahin, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "AKP il başkanı Haydar Revi adı ihale takipçiliği dedikodularına karışan il başkan yardımcısı medya tanıtım başkanı Arzu Yalçınalp'i görevden almış ve yerine D.P'den transfer A. Uğur Zihni'yi getirmiş. Kamuoyunun bilgisine arz olunur."  

AK Parti eski Başkan Yardımcısı Arzu Birinci Yalçınalp de, Şahin'in ispate davet ederek şöyle cevap verdi: "Turgay bey şahsınızı tanımam siz de beni tanımazsanız, siyasi ve ahlaki olmayan bu iddianızı ispata davet ediyorum sizi. Serbest çalışan bir peyzaj mimarıyım ve hayatım boyunca usulsüzce gerçekleşen hiç bir işin içinde olmamışımdır. İl başkan yardımcısı olarak Arge biriminde siyasi hayatıma devam ediyorum. Baştan sona yönlendiren ve asılsız olan sözlerinizi size iade ediyorum. Hayat uzun, siyasi yıllar daha kısa, Trabzon küçük. Günün birinde karşı karşıya gelir de benden özür bile dileseniz; iki evladımdan zaman ayırarak halka hizmet hakka hizmet düsturuyla 13 yıldır yer aldığım siyasi arenadaki verdiğim emeklerin hakkı hesabıyla size hakkımı helal etmiyorum. Bu zihniyeti ve ahlaki duruşunuzu da Allaha havale ediyorum” 


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber