Trabzonlu sevilen doktor hayatını kaybetti

Trabzonlu Uzman Doktor Yusuf Ziya Odabaş, hayatını kaybetti.

Trabzonlu sevilen doktor hayatını kaybetti

Sakarya eski SSK Hastanesi başhekim yardımcısı ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı Dr. Yusuf Ziya Odabaş hayatını kaybetti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Uzm. Dr. Yusuf Ziya Odabaş’ın kalp rahatsızlığı sonrası tedavisinin devam ettiği Ankara Şehir Hastanesinde hayatını kaybettiğini açıkladı.

Fahrettin Koca, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesinden arkadaşım Dr. Yusuf Ziya Odabaş, geçirdiği kalp krizinden sonra tedavisinin devam ettiği Ankara Şehir Hastanesinde hayata veda etti. Ailesine ve Çapa Tıp 1988 mezunlarına başsağlığı diliyorum. Allah rahmet etsin, mekânı cennet olsun.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Odabaş'ın ölümü için "Birlikte görev yaptığım değerli bir insan aynı zamanda meslektaşım ve dostum olan, Trabzon evladı Yusuf Ziya Odabaş abimizin vefatını derin bir teessür ile öğrendim. RABBİM mekanını cennet eylesin. Geride kalan değerli eşi, çocukları ve sevenlerine sabırlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler