Trabzonlu Rektörden çok sert çıkış: "Hayvanlar bile yapmadı"

Cevdet Erdöl'den Sürmene'deki yangınla ilgili çok sert mesaj.

Trabzonlu Rektörden çok sert çıkış: "Hayvanlar bile yapmadı"

Trabzon'un Sürmene ilçesi Çamburnu Mevkiinde dün gece saatlerinde başlayan ve 15-20 hektar alanın kül olduğu orman yangını ile ilgili olarak Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin Trabzon Sürmeneli Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl çok sert bir mesaj yayınladı. 


Erdöl, yaptığı açıklamada "Dünya'daki iki ender ormanlık alandan birisi olan Sarıçam'ın denizle buluştuğu Sürmene’mize, güzel Çamburnu'muza geçmiş olsun. Orman yangınını söndürmek için gece boyu çalışan kardeşlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Yanan Sarıçamlarımızın yerine yenileri ivedilikle dikilmeli ve yüreğimizi yakan bu olayın failleri bir an öncel yakalanıp adalete teslim edilmelidir." ifadelerine yer verdi.

HAYVANLAR BİLE YAPMADI

Prof. Dr. Cevdet Erdöl, sosyal medyadan yayınladığı mesajda ise "Bu dağlarda milyonlarca hayvan asırlardır gezdi, bu hayvanların yaptığını yapmadı, ormanlarımızı yakmadı. Asıl Hayvan bunu yapanlar" dedi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber