Trabzonlu Profesör'den örnek davranış... Çocukları böyle sevindirdi

Trabzonlu profesör, projesinden elde ettiği gelirle 500 öğrenciye “2010-2011 şampiyonu Trabzonspor “ çantası yolladı.

Trabzonlu Profesör'den örnek davranış... Çocukları böyle sevindirdi

Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan Arslan, Tonya Feride-Ahmet Şener Ortaokulu’nda okuyan 500 öğrenciye üzerinde 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor çantası ve kırtasiye malzemesi gönderdi. Bordo mavi renklerde olan çantaların üzerinde 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor yazması ise dikkat çekti.


“Sanal ve Artırılmış Gerçeklik Teknolojileri ile İş Güvenliği Eğitim Projesi", "Türkiye'nin inşa tarihi-Nafia" gibi birbirinden önemli projelere imza atan Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan Arslan araştırma projelerinde elde ettiği gelirin bir kısmını ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullandı.


Trabzonlu Profesör'den örnek davranış... Çocukları böyle sevindirdi


Trabzonlu olan Arslan, Tonya Feride-Ahmet Şener Ortaokulu’nda okuyan 500 öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemesi gönderdi. Bordo mavi renklerde olan çantaların üzerinde 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor yazması ise dikkat çekti. Okulların açılmasıyla birlikte çantalarına kavuşan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.  


Trabzonlu Profesör'den örnek davranış... Çocukları böyle sevindirdi


Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan Arslan eğitime her zaman destek olmaya çalıştıklarını aktararak, "TAV Holding CEO'su Sayın Dr. M. Sani Şener ile ortak yürüttüğümüz araştırma projelerinde yarattığımız katma değerin bir kısmını ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanmak istedik. Bu kapsamda, Tonya Feride- Ahmet Şener Ortaokulu’nda okuyan 500 öğrenci için çanta ve kırtasiye malzemelerini içeren bir destek çalışması yaptık. Türkiye’nin gelişmiş, zengin ve refah üreten ülkeler sınıfına girmesinin tek yolunun eğitim olduğuna inandığımız için desteğimizi eğitim kurumlarına  yapmayı tercih ediyoruz" dedi.


Trabzonlu Profesör'den örnek davranış... Çocukları böyle sevindirdi


DOĞDUĞUMUZ TOPRAKLARA  BORCUMUZU ÖDEMEK İSTEDİK

Doğduğumuz topraklara bir nebze de olsa borcumuzu ödemek istiyoruz diyen Arslan şunları söyledi:  "Özellikle merkeze uzak bir okulu seçtik ki çocuklar kendilerini unutulmuş hissetmesinler, birilerinin onlardan haberdar olduğunu bilsinler ve çalışmalarını ona göre planlasınlar. Seçtiğimiz bölgenin Sani Şener, Sadri Şener ve Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu Şener gibi çok değerli insanları bağrından çıkarması ve okulun bir bağış okulu olması da ayrı bir etken oldu tabi ki. Doğduğumuz ve formasyonumuzun oluşmasına vesile olan bu topraklara borcumuzu ödemek için daha çok düşünmek, daha çok üretmek ve daha çok paylaşmak zorundayız. Mevlana’nın dediği gibi “Bil ki iyiler mutlaka kazanır” felsefesine ezelden sahip bir Türkiye’nin önümüzdeki zaman dilimde yükselişini ivmelenerek sürdüreceği ve daha üretken bir ülke haline geleceği ve bölgenin dominant gücü olacağı bir gerçektir. Bunun da en temel dayanağı kaliteli eğitimdir."

Okul Müdürü Emrah Demiral, eğitime katkı veren Arslan'a teşekkürlerini ileterek,"Hemşerimiz bilim insanı Gökhan Arslan'ın öğrencilerimiz için 500 çanta gönderdi. Okulların açılmasıyla çocuklarımıza hediyelerini illettik.  Öğrencilerimiz çok mutlu oldular. Gökhan Hocaya okulumuza,eğitime verdiği katkılar için kendisine çok teşekkür ederiz" dedi.  


Trabzonlu Profesör'den örnek davranış... Çocukları böyle sevindirdi
Vakfıkebir Gazete

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber