Trabzonlu Prof. Dr. Turan Erdoğan’dan acı haber

Trabzonlu Prof. Dr. Turan Erdoğan yaşam savaşını kaybetti.

Trabzonlu Prof. Dr. Turan Erdoğan’dan acı haber

Haber61 – Haber Servisi – İstanbul’da geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hastanede yaşam mücadelesi veren Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turan Erdoğan’ın beyin ölümü gerçekleştiği öğrenildi.

Trabzon Çaykaralı olan Prof. Dr. Turan Erdoğan için Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi mesaj yayınladı.

Yayınlanan mesajda “Geçirmiş olduğu beyin kanaması sonucu yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Tıp Fakültemiz Kardioloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turan Erdoğan'ın beyin ölümü gerçekleşmiştir. Üniversitemiz camiası olarak Öğretim Üyemize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.” ifadelerine yer verildi.

45 yaşında ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Prof. Dr. Turan Erdoğan’ın Rize’de hastasına müdahale ettiği sırada koronavirüse yakalandığı ve 2 hafta tedavi görerek sağlığına kavuştuğu öğrenildi.

Trabzonlu Prof. Dr. Turan Erdoğan’dan acı haber

PROF. DR. TURAN ERDOĞAN KİMDİR?

Trabzon'un Çaykara İlçesi Taşkıran Mahallesinden Halit Erdoğan’ın oğlu olan Prof. Dr Turan Erdoğan 1975 Yılında Kıbrıs’ta doğdu. Babası Halit Erdoğan 1970 Yılında Taşkıran Mahallesinden Kıbrıs’a göç etti.

Prof.Dr. Turan Erdoğan ilkokul, ortaokul ve  liseyi Kıbrıs’ta okuduktan sonra KTÜ Tıp Fakültesi Bölümünü kazandı. Buradan Mezun olduktan sonra yine KTÜ’de  Kardiyoloji Bölümünde Yüksek lisansını tamamlayan Prof.Dr. Turan Erdoğan bir müddet Giresun’da öel bir hastanede görev yaptı.

Daha sonra Gümüşhane Devlet Hastanesinde Uzman Doktor olarak görev yapan Prof.Dr. Turan Erdoğan, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin açılmasının ardından Kardiyoloji Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı olarak görev yapmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber