Trabzonlu öğrenci tarih yazdı

Geçen yıl  25/26 Kasım tarihinde yapılan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavında (TEOG-1) Trabzon İbrahim Alemdağ Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Galip Erdem ÇÖL 120 sorunun tamamını yaparak 700 tam puan ile Trabzon il birincisi olmayı başardı. Galip Er

Trabzonlu öğrenci tarih yazdı

Geçen yıl  25/26 Kasım tarihinde yapılan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavında (TEOG-1) Trabzon İbrahim Alemdağ Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Galip Erdem ÇÖL 120 sorunun tamamını yaparak 700 tam puan ile Trabzon il birincisi olmayı başardı.

Galip Erdem ÇÖL başarısını, okulunun öğrencisine verdiği değere ve planlı çalışmasına borçlu olduğunu söyledi. Özellikle öğretmenlerinin ve okul yönetiminin TEOG sınavına yönelik çalışmaları ve TEOG deneme sınavlarının başarısında büyük katkısı olduğunu kaydederek çok mutlu olduğunu kaydetti.

İbrahim Alemdağ Ortaokulu 2013 yılında da TEOG yerleştirme sonuçlarında Trabzon il birincisi çıkartmayı başarmıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler