Trabzonlu Muhtar Genel Başkan oldu

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanlığı’na Trabzonlu Muhtar Bekir Aktürk seçildi.

Trabzonlu Muhtar Genel Başkan oldu

Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı olan aynı zamanda Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu başkan vekili olan Aktürk bugün Ankara'da gercekleşen 3. Türkiye Muhtarlar Konfedarsyonu Genel Kurulu'nda Genel Başkan seçildi.

Konfedarasyon Genel Kurulu'na Trabzon Miletvekilleri Salih Cora, Muhammmet Balta, Adnan Günnar,  eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkkaya AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar Ak Parti İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar katılanlar arasında yer aldı.

Trabzon Muhtarlar Konfedarsyon Başkanlığı Genel Kurulu'na tek liste ile giren Genel Başkan Adayı Bekir Aktürk büyük çoğunluğun oyunu alarak Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı seçildi.

Genel Kurul öncesinde Trabzon Milletvekileri ve bürokratlarının da ve Trabzon Muhtarlar Federasyonu üyesi muhtarların büyük bir destegini arakasına alarak Genel Kurula tek  aday olarak giren Aktürk'ün Trabzon adına son derece sevindiiri bir sonuçla genel başkan olması Tüm Muhtarlar camiasında sevinç yaşattı.

İŞ VE SPOR DÜNYASININDA ÖNCÜSÜ OLDU

Trabzonlu Bekir Aktürk soğuksu Muhtarlığının yanısıra eski 1461 Trabzon spor kulubu başkanlığı da yaptı. Trabzon Muhtarlar Federasyonu kurucusu da olan Bekir Aktürk evli ve  3 çocuk sahibi.

Trabzonlu Muhtar Genel Başkan oldu

Trabzonlu Muhtar Genel Başkan oldu
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber