Trabzonlu Meriç kaza kurbanı

Haber61 – Haber Servisi – Yavru vatanda meydana gelen trafik kazasının acısı Trabzon’un Çaykara İlçesine düştü. Haber61.Net’İn edindiği bilgiye göre; iki kız arkadaş Girne’de DU 350 plakalı araç ile gezintiye çıktı. Girne’nin Esentepe Bölgesinde gezen Naz

Trabzonlu Meriç kaza kurbanı

Haber61 – Haber Servisi – Yavru vatanda meydana gelen trafik kazasının acısı Trabzon’un Çaykara İlçesine düştü. Haber61.Net’İn edindiği bilgiye göre; iki kız arkadaş Girne’de DU 350 plakalı araç ile gezintiye çıktı. Girne’nin Esentepe Bölgesinde gezen Nazlı Aydın ile Meriç Erdoğan daha sonra tekrar Girne’ye dönmek için yola çıktı.

Araç sürücüsü Nazlı Aydın, Esentepe’nin çıkışında direksiyon hâkimiyetini kaybederek takla attı. Yol Ortasında bulunan bariyerleri aşan araç takla atarak şarampole yuvarlandı. Araç içerisinde bulunan diğer yolcu Trabzonlu doğumlu Meriç Erdoğan, olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Nazlı Aydın ise, Girne Akçicek Hastanesinde kontrol altına alındı. Kaza ile alakalı soruşturma başlatıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber