Trabzonlu Melisa Kolpar hunharca öldürüldü

 Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Sürmene İlçesi doğumlu olan Melisa Kolpar, ile arkadaşı olduğu öne sürülen Ziya Yağçı Kocaeli’nin Kandıra İlçesinde hunharca öldürüldüğü öğrenildi. Edinilen bilgiye göre 17 yaşındaki Kolpar ile arkadaşı olduğu ifade e

Trabzonlu Melisa Kolpar hunharca öldürüldü

 

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Sürmene İlçesi doğumlu olan Melisa Kolpar, ile arkadaşı olduğu öne sürülen Ziya Yağçı Kocaeli’nin Kandıra İlçesinde hunharca öldürüldüğü öğrenildi. Edinilen bilgiye göre 17 yaşındaki Kolpar ile arkadaşı olduğu ifade edilen Ziya Yağcı’nın dövülerek öldürüldüğü öğrenildi. Kolpar’ın olay yerinde darp edilerek öldürüldüğü öğrenilirken Ziya Yağcı’nın ise; Kolpar’nın cesedinin yanında bulunan cankurtaran kulesine ip ile asılmış şekilde bulundu.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, gençlerin beraber kaldıkları çadırda incelemelerde bulundu. Cesetler adli kurumuna otopsisi yapılmak üzere kaldırıldı. İlk belirlemelere göre genç adamın 17 yaşındaki Kolpar’ı dövdüğü ve sonra intihar edebileceği yönünde duruluyor. Olay ile alakalı soruşturma devam ediyor.Talihsiz kızın Medcezir gibi bir takım dizilerde rol aldığıda ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber