Trabzonlu komiser Ankara'da yakalandı

Trabzon'da FETÖ/PDY üyesi olduğu iddiasıyla aranan Komiser Ömer Ö., Ankara'da yaşayan ablasının evinde saklanırken yakalandı.

Trabzonlu komiser Ankara'da yakalandı

Trabzon'da iki emniyet müdürünün özel kalem müdürü olarak görev yapan ve FETÖ/PDY üyesi olduğu iddiasıyla aranan Komiser Ömer Ö.'nün Trabzonlu bir iş adamının evinde saklandığı daha sonra Ankara'daki doktor ablasının evinde yakalandığı ortaya çıktı. 


FETÖ/PDY operasyonları kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan Trabzon'un kriptocu komiseri Ömer Ö., sonunda saklandığı evde,düzenlenen operasyonla yakalandı. FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklanan Trabzon eski Emniyet Müdürleri Ertan Yavaş ve Murat Köksal döneminde özel kalem müdürü olan Ömer Ö., Diyarbakır'a tayin oldu.

Komiser Ömer Ö. hakkında FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle başlatılan soruşturma kapsamında Bylock kullanıcısı olduğu tespit edildi. Soruşturma sırasında firar eden Komiser Ömer Ö. hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 


TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yurdun dört bir yerinde aranan Komiser Ömer Ö.'nün bir süre Trabzon'un Araklı İlçesi Bereketli Mahallesi nüfusuna kayıtlı T.T.'nin evinde saklandığı belirlendi. Trabzon'da yakalanacağını anlayan Komiser Ömer Ö., daha sonra Ankara'da yaşayan doktor ablasının evine yerleşti. Uzun süren çalışmalar sonucunda saklandığı adres tespit edilen Ömer Ö., jandarma ve MİT'in ortak operasyonuyla yakalandı. Evde yapılan aramada, çok miktarda erzağın stoklandığı belirlendi.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler