Trabzonlu kaymakam açığa alındı

Giresun'un Yağlıdere ilçesi Kaymakamı Hasan Günaydın açığa alındı.

Trabzonlu kaymakam açığa alındı
Giresun Valisi Hasan Karahan yaptığı açıklamada, "Kaymakam Hasan Günaydın hakkında bulunan disiplin soruşturması nedeniyle tedbiren açığa alınmıştır" dedi.

Vali Karahan, konuya ilişkin detaylı açıklamanın yarın yapılacağını söyledi.

Hasan Günaydın Kimdir

8 Mayıs 1983 tarihinde Trabzon ilinin Araklı ilçesinde doğdu. Ortaokul ve lise eğitimini Sürmene Anadolu Lisesi'nde tamamladı.

 Lisans eğitimini ise 2005 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümünde tamamladı. 2006 Yılında 307. Dönem olarak Askerlik görevini yaptı.

  Sırasıyla Maliye Bakanlığı Ankara Defterdarlığı'nda Muhasebat Uzman Yardımcısı, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Teşkilatlandırma Genel Müdürlüğünde Stajyer Kontrolör ve Sosyal Güvenlik Kurumu Teftiş Kurulunda Müfettiş Yardımcısı olarak görev yaptı.

 2010 yılında İçişleri Bakanlığı'nca açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanıp Kırşehir  Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Kırşehir ilinde Refiklik Stajını, Şanlıurfa ilinde ise Mülkiye Teftiş stajını tamamladı.

 Manisa ili Selendi ilçesinde Kaymakam Vekilliği yaptıktan sonra yurt dışı stajı için gönderildiği Amerika Birleşik Devletleri'nde bir yıl süreyle Virjinia Tech Üniversitesi'nde İngilizce dil eğitimi aldı. Yine aynı Üniversitede Amerikan kamu yönetimiyle ilgili eğitim aldı. Bu dönemde Amerika Büyükelçiliği'nde Büyükelçilik stajını tamamladı. Yurtdışı görevi sonrasında Eskişehir ili Sarıcakaya ilçesinde Kaymakam Vekilliği yaptı.

İngilizce bilen Günaydın, evli ve bir çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber