Trabzonlu kadın hayatını ineklerine adadı

İneklerinden sadece doktora gideceği zaman ayrılıyor

Trabzonlu kadın hayatını ineklerine adadı

Trabzon’un Düzköy ilçesine bağlı Budaklı mahallesinde yaşayan Gülşen Durmuş, ineklerinden sadece doktora gideceği zaman ayrılıyor. 



10 yaşından beri inek baktığını belirten 55 yaşındaki Durmuş, ineklerinden ayrılmasının mümkün olmadığını söylüyor. Durmuş, tüm hayatını ineklerine adadığını ve onların sevgisinden bugüne kadar doktora gitmenin dışında hiç ineklerinden ayrılmadığını belirterek “10 yaşından beri inek bakıyorum. O dönemler babamızın evinde 15 inek bakardık. Şimdi ise ancak 4-5 tane bakabiliyoruz. Hasta olmama rağmen yine de inek besliyorum. Hayvanlarımızı sabah saatlerinde çıkartır ikindi vaktinde de ahıra götürürüz. Hava yağmurlu karlı olmadıktan sonra her gün otlatmaya çıkartıyorum. Artık bu iş bizim için zor olmaktan çıktı, onlara çok alıştık. Şehirde yaşayamam, ineklerimden ayrılamam. Onlara aşırı bir sevgim var. Kendimi bildim bileli ineklerimden hiç ayrı kalmadım. Sadece ameliyat olduğumdan dolayı 1 ay kadar ayrı kalabildim. Bunun dışında hemen hemen her gün onlarla birlikteyim. Buradan hiçbir yere gitmedim. Hep burada kaldım” dedi.

Trabzonlu kadın hayatını ineklerine adadı
Trabzonlu kadın hayatını ineklerine adadı Trabzonlu kadın hayatını ineklerine adadı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber