Trabzonlu işçinin cesedi inşaatta bulundu

Trabzon’un Çaykara İlçesi Karaçam Mahallesi nüfusuna kayıtlı 37 yaşındaki Şenol Çolak Artvin’de çalıştığı inşaatta hayatını kaybetti.

Trabzonlu işçinin cesedi inşaatta bulundu

Artvin’de bir inşaat şirketinde dört kardeşi ile birlikte çalışan inşaat ustası Trabzonlu Şenol Çolak (37) önceki gece şantiyede kardeşleriyle birlikte sahura kalktı. Yemeğin ardından inşaata bir şey bakmak için gittiği öğrenilen Çolak’ın sabah inşaatta kardeşleri tarafından cesedi bulundu.

BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞATTI

Evli ve dört çocuk babası olan Şenol Çolak’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumuna getirildi. Çolak’ın cenazesi burada otopsisi yapıldıktan sonra defnedilmek üzere Karaçam mahallesine gönderildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. Şenol Çolak’ın ölümü Karaçam Mahallesinde büyük üzüntü ile karşılandı. Cenazesi dün Karaçam mahallesinde toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber