Trabzonlu iş adamına tuzak! Çanakkale Valiliği'nden dediler

Ortahisar ilçesinde yaşayan bir iş adamını arayan dolandırıcılar engelli vatandaşlara yardım ediyoruz diyerek dolandırdı.

Trabzonlu iş adamına tuzak! Çanakkale Valiliği'nden dediler
Haber : Şükrü Üçüncü

Trabzon’da iş adamını arayan  telefon  dolandırıcıları engelli vatandaşlara araç aldıklarını söyleyerek para istedi. Gerçek ortaya çıkınca iş adamı şok geçirdi.
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon’da yaşayan A.K.K. isimli iş adamını arayan telefon dolandırıcıları kendilerini Çanakkale Valisi Özel Kalem Müdürü olarak tanıttı. A.K.K.’ye engelli vatandaşlar için araba alacaklarını belirten şahıslar bağış yapmasını istedi. Bu durumun üzerine şahısların belirtmiş olduğu banka hesap numarasına 45 bin TL yatıran A.K.K. bir süre sonra Çanakkale Valiliğini arayarak durum hakkında bilgi almak istedi.
 
Valilikte bulunan yetkililer böyle bir durumun olmadığını belirtti. A.K.K. dolandırıldığını anlayınca Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosuna giderek polislerden yardım istedi. Harekete geçen ekipler; Paranın yatırıldığı hesaba bloke koydu. A.K.K.’nin şikayeti üzerine suçta kullanılan telefon numarası ve banka hesabının ait olduğu kişilere soruşturma başlattı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler