Trabzonlu hemşire koronavirüse yenik düştü!

Koronavirüse yakalanan Trabzonlu Kezban hemşire koronavirüse yenik düştü,

Trabzonlu hemşire koronavirüse yenik düştü!

Trabzon’un Şalpazarı ilçesinden olan ve Sakarya’da Akyazı devlet Hastanesi’nde görev yapan Kezban hemşire koronavirüse yenik düştü.

55 yaşında ve 2 çocuk annesi olan Kezban Özen yakalandığı koronavirüs nedeniyle 15 gündür Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesği2nde tedavi görüyordu.

Özen 15 günlük yaşam savaşını kaybedip hayatını kaybetti.

Akyazı Devlet Hastanesi EKG servisi görevlisi aynı zamanda hastane personelinin çok sevilen Kezban ablası için görev yaptığı hastane bahçesinde cenaze töreni düzenlendi.

AK Parti ilçe başkanı Mesut Ekrem, MHP İlçe başkanı Ali Dertli, Hastane başhekimi Yavuz Tepeçınar, mesai arkadaşları ve yakın akrabalarının hazır olduğu cenazede Hastane imamı Eyüp Akova helalik aldıktan sonra cenaze namazını kıldırdı ve Kezban hemşire vasiyeti üzerine memleketi Trabzon Şalpazarı ilçesi Üzümözü köyüne gönderildi.

Özen, Üzümözü köyünde dün düzenlenen tören ile son yolculuğuna uğurlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler