Trabzonlu Gençlik Kolları Başkanı hayatını kaybetti

Sakarya'da meydana gelen trafik kazasında Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Anıl Tanrıkulu vefat etti.

Trabzonlu Gençlik Kolları Başkanı hayatını kaybetti

Sakarya'nın Hendek ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.

Aslen Trabzon'un Vakfıkebir ilçesiden olan Hendek Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Anıl Tanrıkulu'nun vefat haber sevenlerini yasa boğdu.

Edinilen  bilgiye göre bayramlaşmak için motosikletiyle yola çıkan. Hendek CHP Gençlik Kolları Başkanı Tanrıkulu,  Çakallık köyü yakınlarında motosiklet kazası geçirdi.

Kaza ihbarını alarak olay yerine giden sağlık ekipleri Genç Başkana ilk müdehaleyi kaza yerinde yaptı ardından Ambulansa alınan genç Başkan Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldı burada yapılan müdehalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Tanrıkulu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

26 yaşında hayatını kaybeden Tanrıkulu'nun ölümü, ailesi, sevenleri ve CHP'yi yasa boğdu. Tanrıkulu'nun vefatı nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını belirten CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar " Anıl çok çalışkan bir partilimizdi. Herkes, hepimiz çok severdik. Büyük üzüntü içerisindeyiz" dedi. 

Öte yandan Merhum AnılTanrıkulunun Cenazesi bugün Hendek Yeni camide kalınacak Cuma  namazından sonra Hendek Aile mezarlığına defnedilecektir.Hendek Yaman Haber Ailesi Olarak Merhum Anıl Tanrıkuluna Allah’tan Rahmet yakınlarına ve CHP Teşkilatına sabırlar dileriz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber