Trabzonlu genç kız yaşam savaşını kaybetti!

Genç kız hayatını kaybetti

Trabzonlu genç kız yaşam savaşını kaybetti!
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 13 Temmuz günü serinlemek için denize giren Pınar Yoloğlu boğulma tehlikesi atlatan ve Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. 15 yaşındaki genç kız 18 gün süren yaşam savaşını kaybederek bugün hayata gözlerini yumdu.

25 DAKİKA SONRA BULUNDU

13 Temmuz günü meydana gelen olayda Pınar Yoloğlu bir arkadaşı ile birlikte Akçaabat'ın Yaylacık Mahallesinde denize girdi. İki arkadaş boğulma tehlikesi geçirirken Pınar'ın yanında bulunan arkadaşı vatandaşlarca kurtarıldı. Ancak 15 yaşındaki Pınar denizde kaybolurken olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekibi 25 dakika süren aramaların ardından genç kızı buldu. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Pınar, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Genç Pınar bugün hayatını kaybetti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber