Trabzonlu firmalar görücüye çıktı 

Yerli ve Milli Savunma Sanayisi paneli Trabzon'da başladı.

Trabzonlu firmalar görücüye çıktı 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon şubesi ev sahipliğinde, “Yerli ve Milli Savunma Sanayisi” konulu Genel İdare Kurulu (GİK) Toplantısı Trabzon'da bir otelde yapılıyor. 

iki gün sürecek olan toplantının ilk gününde Trabzonlu firmalar kurulan stantlarda kendilerini tanıtma imkanı bulurken, Trabzon Silah Sanayi A.Ş (TİŞAŞ) ve Hekimoğlu Döküm Sanayi'nin sergilediği ürünler ilgi gördü. 

TİSAŞ’ın imal ettiği yerli üretim silahlar tanıtılırken, kurulan standlar arasında en çok ilgiyi ise piyade tüfeği ve tabancalar gördü. Türkiye’nin savunma sanayisinde son dönemler de olan yükselişi ve ileride yapılacak olan proje fikirlerinin konuşulduğu etkinlikte Hekimoğlu Döküm Sanayi A.Ş’nin çeşitli firmalar için ürettiği ağır döküm ürünleri hakkında bilgi verildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler