Trabzonlu dünya şampiyonu Sabriye Şengül Survivor 2017'de!

Trabzonlu Kickboks dünya şampiyonu Sabriye Şengül Survivor 2017'de Dominik'te rakiplerine karşı yarışacak.

Trabzonlu dünya şampiyonu Sabriye Şengül Survivor 2017'de!

Trabzon'un gururu dünya şampiyonu kickboksçumuz Sabriye Şengül'ün Survivor yarışmasının 2017 kadrosunda olduğu açıklandı.


TV yapımcısı Acun Ilıcalı, izleyiciler tarafından merakla beklenen açıklamayı sonunda yaptı.

Acun Ilıcalı, Survivor yarışmasında 2017'de yarışacak isimleri sosyal medya hesabından duyurdu. 

Daha önce Survivor 2017 ünlüler kadrosunda İlhan Mansız, Furkan Kızılay, Serhat Akın, Seda Demir, DJ Berna Öztürk ve Tarık Mengüç'ün yer alacağını belirten Ilıcalı son isimleri de 2016'nın son gününde açıkladı.

Buna göre; Survivor 2017'de dünya kick boks şampiyonu Trabzonlu Sabriye Şengül, Çılgın Sedat lakaplı Sedat Kapurtu, Milli atletler Sema Apak, Pınar Saka, milli boksör Adem Kılıçcı ve dünya serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen ünlüler kadrosunda yarışacak. 

Survivor 2017 ünlüler takımına son olarak Göz6 evinden iki şampiyon katılacak. Böylece Survivor 2017 ünlüler takımı da belli oldu.


Dünya Kick Boks Şampiyonu Sabriye Şengül kimdir?



Türk kickboksçu Sabriye Şengül 1988'de Trabzon'da doğdu. Spora hentbol oynayarak başlasa da 2006'da boksa geçti. Şengül, Türkiye şampiyonlukları, uluslararası boks şampiyonluğu ve K1 Dünya Karması şampiyonluğu kazandı.

23 Nisan 2016'da İstanbul'da WKU Dünya Şampiyonluğu için kemer maçına çıkan Sabriye Şengül, Belçikalı Rakibi Vanessa De Waelle’yi puanla yenerek dünya şampiyonu oldu.

 



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber